KIWA KVO-B certificaat

Logistic Center Hazeldonk Meer, you can’t miss it

Dankzij de gezamenlijke inspanningen van de ondernemers op Hazeldonk, parkmanager bedrijvenvereniging LCHM, gemeente Breda, politie Breda, brandweer Breda en Platform Veilig Ondernemen(PVO) zijn wij trots om u te kunnen informeren dat bedrijventerrein Hazeldonk het Keurmerk Veilig Ondernemen voor Bedrijventerreinen (KVO-B) behaald heeft! Hazeldonk is hiermee het eerste bedrijventerrein in Breda dat dit keurmerk/certificaat in ontvangst mag nemen. En daar zijn we trots op!

Wat houdt het KVO-B in?

Dit keurmerk waarborgt een veilige bedrijfsomgeving. Het is een duurzame samenwerking (gedurende 3 jaar) tussen alle betrokken partijen, waaronder de ondernemers van Hazeldonk, LCHM parkmanager, gemeente Breda, politie en brandweer. Allen vertegenwoordigd in de KVO-B werkgroep Hazeldonk.

KVO-B werkgroep

In de werkgroep worden de ondernemers vertegenwoordigd door: Ad Leijten Transport, De Jong Vastgoed, Breewel en AVT Truck & Trailer service. De werkgroep zorgt ervoor dat de maatregelenmatrix waarin alle zaken staan die zijn voortgekomen uit de schouw(en), het cijfermateriaal en overige informatie, worden opgevolgd en afgewerkt.

Certificering 

Aan de hand van een onafhankelijke audit door de certificatie-instelling KIWA zijn we beoordeeld. Hierin weegt o.a. de aanpak van veiligheidsproblemen, verminderen van criminaliteit, beheren van leegstand en het bevorderen van een positieve en aantrekkelijke omgeving mee. Het is een symbool van gemeenschapsbetrokkenheid en collectieve inspanningen voor een schoon – heel en veilig bedrijventerrein.

 

Korting op verzekering

De partner van LCHM, VLC & partners verzekeringen Breda, biedt mogelijkheden tot korting op de verzekering op basis van het keurmerk. Voor vragen kunt u hiervoor rechtstreeks contact opnemen met Wilco Klasen

(wilco.klasen@vlc-partners.nl)o.v.v. LCHM KVO-B Hazeldonk.

KVO-B keurmerk herkenning

Om voor alle bezoekers zichtbaar te maken dat bedrijventerrein Hazeldonk in het bezit is van het KVO-B keurmerk, hebben we voor alle op Hazeldonk gevestigde ondernemers een KVO-B keurmerkbordje gemaakt wat, binnen in of buiten op het pand, is bevestigd. Dit kenmerkt de onderlinge samenwerking waar we voor staan.

Een Veilig bedrijventerrein: daar maken wij ons STERK voor!