• Persbericht: Schepen Jos Martens geeft fakkel door..

PERSBERICHT

• van • datum Dienst stadsprojecten 24/04/2020

 

 

Schepen Jos Martens geeft fakkel door aan Piet Van Bavel

Schepen Jos Martens (Hoogstraten Leeft) heeft zich eenendertig jaar lang met hart en ziel ingezet voor de inwoners van Hoogstraten. Dertien jaren en vier maanden van zijn politieke mandaat was hij schepen van stadsprojecten (openbare werken) en stadspatrimonium. Vanaf juni zal Jos de fakkel doorgeven aan Piet Van Bavel, momenteel gemeenteraadslid (Hoogstraten Leeft).

Jos heeft immers beslist om een stapje terug te zetten in de Hoogstraatse politiek. Jos zal wel zijn rijke ervaring blijven ter beschikking stellen als lid van de gemeenteraad.

De voorbije 16 maanden was Jos ook voorzitter van het BCSD (bijzonder comité van de sociale dienst). Ook deze functie neemt Piet over van Jos.

Het schepencollege wil Jos bedanken voor zijn inzet als schepen. Het is daarnaast heel blij dat het nog een beroep kan blijven doen op zijn uitgebreide kennis en ervaring.

Anderzijds wil het college Piet heel veel succes toewensen met deze nieuwe uitdaging. Het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat hij Jos op een waardige manier zal opvolgen.

 

 

Meer informatie

Marc Van Aperen
Burgemeester Marc.VanAperen@hoogstraten.be 0473 77 73 66

Jos Martens
Schepen van stadsprojecten en -patrimonium Jos.Martens@hoogstraten.be
0476 45 81 24

Piet Van Bavel Gemeenteraadslid Piet.vanbavel@hoogstraten.be 0496 23 19 30