NETROM SOFTWARE WINT ROMANIAN BUSINESS AWARD 2015

Logistic Center
Hazeldonk-Meer, hét terrein
voor transport & logistiek.
Trots op ons lid van LCHM !
NETROM SOFTWARE WINT ROMANIAN BUSINESS AWARD 2015
Breda, 26 november 2015

NetRom Software wint Romanian Business Award 2015 Ambassadeur overhandigt prijs voor groei, innovatie en community investment

Op donderdag 26 november reikte de Roemeense ambassadeur in Nederland, mevrouw H.E. Ireny Comaroschi, de Romanian Business Award 2015 in de Rotterdamse Kuip uit aan het Nederlands- Roemeense NetRom Software. De prijs, ingesteld door het Dutch Romanian Network (DRN), wordt jaarlijks toegekend op grond van uitzonderlijke prestaties in termen van groei en innovatie en vestigt extra aandacht op het aspect community investment: investeringen in onderwijs, openbare ruimte, re-integratie, armoedebestrijding of andere vormen van maatschappelijke ontwikkeling.

MVO en HRM: perfect match
Managing director Han in ’t Veld van NetRom Software, op werkbezoek in Silicon Valley, in een videoboodschap: “We zijn zeer vereerd, vooral omdat we voldoen aan het belangrijkste criterium voor deze prijs: community investment. De crux van succes in maatschappelijk verantwoord ondernemen ligt voor ons in de combinatie met HR. Wij stellen bij ieder initiatief de vraag: valt het te combineren met vormen van management development of teambuilding? Zodra dat kan, ondersteunen we onze zeer initiatiefrijke medewerkers in acties als het opknappen van schoolgebouwen en bibliotheken, het planten van duizenden bomen, het aanbrengen van straatnaambordjes, het uitreiken van rugzakken met inhoud aan minder bedeelde schoolkinderen, het bieden van praktijkonderwijs, enzovoorts. Zo vullen twee lange-termijndoelstellingen elkaar perfect aan. Samen met partners werken we daarnaast aan de re-integratie van enkele duizenden werklozen. ”

Over NetRom Software
NetRom Software BV is sinds 1998 hét expertisecentrum op het gebied van software-ontwikkeling. De 230 jonge, academisch opgeleide ontwikkelaars leveren bedrijfskritische applicaties aan steeds meer beursgenoteerde ondernemingen wereldwijd – bij voorkeur op basis van resultaatverplichting.

Over Dutch Romanian Network (DRN)
Roemenië heeft de afgelopen jaren een snelle sociale en economische ontwikkeling doorgemaakt en grote hervormingen doorgevoerd. DRN is in 2007 opgericht als een ondernemersplatform voor kennisdeling en samenwerking door Nederlandse en Roemeense ondernemers in beide landen.

Meer informatie
NetRom Software
Jan Ewout Ruiter
jeruiter@xs4all.nl
06-50207591